Meezingen

 

OEFENAVONDEN
De repetities zijn op maandagavond in het Sportcafé De Slag, Zuiderinslag 2, 3871 MR Hoevelaken, tel 033-2540298. Aanvang 19:50 uur.

AANMELDINGEN
Aanmeldingen dienen in overleg te geschieden. Het kan zijn dat er voor nieuwe aanmeldingen een wachtlijst is. Voor nieuwe leden wordt een stemtest afgenomen door de dirigent.

Omdat nieuwe koorleden het niveau omhoog moeten brengen, worden er enkele voorwaarden gesteld waaraan nieuwe koorleden moeten voldoen:

 

  • Stemtest houdt in zingen van 1e en 2e stem van een bekend lied.
  • Een pluspunt is koorervaring. De stemsoort is van belang voor de lengte van de wachttijd. Als er een sopraan nodig is, maar die staat bv. 5e op de lijst, kan die voorrang krijgen.
  • Uit het hoofd zingen en tekstvast zijn is een must.
  • Nieuwe leden moeten zelfredzaam zijn. Geen hulpmiddelen nodig  bij optredens.
  • Geregelde aanwezigheid tijdens oefenavonden en optredens.
  • Digitale bereikbaarheid. Belangrijk voor toesturen, muziek en midi files, nieuwsflits.
  • Vóór mensen aangenomen worden die al langer op de lijst staan, nogmaals een stemtest afleggen. Er kan soms wel een twee jaar tussen opgave en aanname zitten.

Bovenstaande punten worden samen met een bestuurslid doorgesproken, na een maand op proef te zijn geweest.

DE CONTRIBUTIE

Inschrijfgeld € 20,00
De contributie is vastgesteld op € 40,00 per kwartaal.

DE CONTRIBUTIEBETALING
De contributiebetaling dient aan het begin van ieder kwartaal, (2 januari, 2 april, 2 juli en 2 oktober te geschieden. Wordt men tussentijds lid dan   dient de contributie tot het eerst volgende kwartaal (januari, april, juli of oktober) voldaan te worden. Daarna volgt de gebruikelijke kwartaalbetaling. De betaling dient overgemaakt te worden op ING bank IBAN nummer  NL60 INGB 0004 5184 61 t.n.v. Smartlappenkoor “Uit het leven gegrepen” te Hoevelaken.

sleutel

Zingen met passie

Facebook Like Button for Dummies